×

15 aprilie 2022 – Ziua Cunoștințelor Ecologice

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului informează că astăzi, 15 aprilie 2022, marcăm: Ziua Cunoștințelor Ecologice. Problema globală de mediu afectează în prezent aproape fiecare colț al lumii. Propaganda pentru a combate poluarea naturii – aceasta este una dintre etapele pentru conservarea mediului înconjurător. În acest scop, la data de 15 aprilie se sărbătorește Ziua cunoștințelor ecologice.
Scopul acestei zile este pentru atragerea mai multor oameni în lupta împotriva poluării mediului. La data de 15 aprilie, în toate școlile și universitățile din mai multe țări au loc conferințe și întâlniri de mediu, jocuri și alte modalități de a implica elevii referitor la problema ecologiei. Experții cred că este foarte important ca la această vârstă copilului să i se atragă atenția asupra problemelor globale a poluării mediului.
Cunoașterea elementară a ecologiei este necesară pentru fiecare dintre noi pentru a învăța cum să protejăm natura. De aceea, Ziua Cunoștințelor despre Ecologie este o dată semnificativă pentru toți oamenii de pe Pământ.

DISTRIBUIE