×

Astăzi se desfășoară ce-a de-a doua zi de instruire online „Intervenție relațională bazată pe încredere”, destinată angajaților din instituțiile rezidențiale, complexului de servicii sociale pentru copii în situație de stradă, precum și din DGPDC

Participanții la instruire, s-au familiarizat cu aspecte privind domeniul TBRI (Intervenția relațională bazată pe relația de încredere).
Activitatea a inițiat cu cuvântul de salut al consultantului clinic, practician TBRI și reprezentant OGI în SUA, Leonie Webster, totodată s-a făcut o recapitulare la subiectele ce au fost abordate în prima zi de instruire.
La fel, au fost abordate subiecte cu privire la Teoria lui Dan Seigel, principiul Răspunsul ideal, subiectul neglijare și adolescenți cu TBRI.
TBRI este o intervenție bazată pe atașament, informată pe traume, care este concepută pentru a satisface nevoile complexe ale copiilor vulnerabili. TBRI folosește principiile de abilitare pentru a răspunde nevoilor fizice, principiile de conectare pentru nevoile de atașament și principiile de corectare pentru dezarmarea comportamentelor bazate pe frică. În timp ce intervenția se bazează pe ani de atașament, procesare senzorială și cercetare în neuroștiințe, bătăile inimii TBRI este conexiunea.
Instruirea este organizată de Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului în parteneriat cu A.O. OGI (Open Gate International).
DISTRIBUIE