×

Aniversarea de 5 ani a Casei comunitare pentru copii în situație de risc

Șeful DGPDC, domnul Sergiu Oceretnîi, a participat la data de 08.11.2021, la sărbătoarea Hramul Casei, cu prilejul frumoasei aniversări de 5 ani de la fondarea Casei comunitare pentru copiii în situație de risc. Atâtea emoții. Emoții de fericire. Atât de repede au trecut 5 ani.
Copiii cu această ocazie au primit cadouri personalizate și suntem siguri că acest lucru a însemnat enorm pentru ei.
Casa comunitară pentru copiii în situație de risc asigură creșterea și dezvoltarea copiilor într-un mediu apropiat celui familial, pregătindu-i pentru o viață îndependentă. Copiii găsesc aici oamenii care au tot timpul să-i asculte.
Șeful DGPDC, domnul Sergiu Oceretnîi, le-a dorit succes în reușita școlară, spunându-le că peste ani vor reveni cu dor în acest loc.
Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului pe această cale adresează sincere felicitări doamnei Silvia COLONTAI și întregului colectiv. Să vă bucurați mereu de tot ce-I mai frumos și să rămâneți la fel de mărinimoși. Sunteți oameni buni și copiii au nevoie de bunătatea noastră.

De asemenea, în cadrul evenimentului s-a petrecut și o slujbă religioasă, fiind sfințită Casa comunitară, care poartă numele Marelui Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir. Felicităm cu ocazia zilei numelui de botez toți cei care au fost botezați Dimitrie, Dumitru, Dumitrița.

DISTRIBUIE