×

Vizită de evaluare a calității lucrărilor de reparație din Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri „Andrieș”.

   Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului informează că astăzi, 15.07.2022, șeful DGPDC, domnul Sergiu Oceretnîi, împreună cu domnul Gheorghe Gatman, șef-adjunct și doamna Anna Bezobrazova, șef secție Prevenirea Separării de Familie, au efectuat o vizită de evaluare a calității lucrărilor de reparație din Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri Andrieș. Menționăm că lucrările de reparații capitale a centrului sus-menționat sunt executate de Eurogalex Prim SRL, în conformitate cu prevederile proiectului, cu detaliile de execuție, precum și cu normativele, standardele și prescripțiile tehnice. Totodată, vă comunicăm că durata de execuție a lucrărilor contractate este până la 15 august.
   Lucrările de reparaţie presupun demontări, schimbarea uşilor, geamurilor. De asemenea, au fost reparate spaţiile interioare, procurat inventar nou şi schimbat mobilierul, iar terenul centrului a fost amenajat.
   Centrul comunitar Andrieș este adresat, în primul rând, copiilor în situaţii de risc. În total, la ora actuală în subordinea Direcţiei generale pentru protecţia drepturilor copilului activează 29 de centre comunitare, care au scopul de a facilita dezvoltarea personală şi socială a copiilor pentru a-i ajuta să se integreze în societate. Pentru acești copii sunt organizate diverse activități cultural-educative, cognitive, informative, sunt desfășurate diferite cursuri, ateliere de creație, în cadrul cărora copiii asimilează lucruri noi și utile, precum și confecționează variate obiecte frumoase. Toate aceste servicii sunt oferite GRATUIT pentru copiii și tinerii ce fac parte din categoria de beneficiari.
 
DISTRIBUIE