×

A fost semnat un nou acord de colaborare cu Alianța Organizațiilor pentru Persoanele cu Dizabilități, reprezentată de Galina Climov, director executiv

Anul 2022 reprezintă un an al încercărilor dar, în egală măsură, și un an al bucuriei și al implicării.
Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului (DGPDC) a încheiat la data de 29.03.2022 un acord de colaborare cu Alianța Organizațiilor pentru Persoanele cu Dizabilități, reprezentată de Galina Climov, director executiv.
Scopul Acordului este colaborarea între Părți în vederea extinderii și dezvoltării Serviciului social „Echipa Mobilă” pentru copiii cu dizabilități din municipiul Chișinău. Împreună trebuie să prevenim stigmatizarea și discriminarea copiilor cu dizabilități și să dezvoltăm capacitățile principalilor  actori sociali comunitari în domeniul incluziunii sociale.
Reamintim că misiunea AOPD costă în îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Republica Moldova prin colaborarea cu autoritățile publice ale statului în vederea creării unui mediu cu oportunități egale de realizare a potențialului pentru persoanele cu dizabilități.
Acordul este guvernat și interpretat în conformitate cu Legislația Republicii Moldova, pentru o perioadă de un an și jumătate din data semnării.

DISTRIBUIE