×

Anunț cu privire la desfăşurarea probei scrise şi a interviului în cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist principal în domeniul socio-educativ și comunitar din cadrul DPDC sectorul Centru

În baza dosarelor examinate şi în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la ocuparea funcţiei publice vacantă prin concurs, aprobat prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 201 din 11 martie 2009, Direcţia generală pentru protecţia drepturilor copilului, anunţă desfăşurarea probei scrise şi interviului.

Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacantă de specialist principal în domeniul socio-educativ și comunitar din cadrul Direcției pentru protecția drepturilor copilului din sectorul Centru:

  1. Chelaru Rada;
  2. Puiu Nadejda.

Proba scrisă se va desfăşura la data de 05.05.2021 cu începere de la orele 13.30, interviul se va desfăşura la data de 05.05.2021, cu începere de la ora 14.30, în incinta Direcţiei generale pentru protecţia drepturilor copilului (mun. Chișinău, str. Alexandru Vlahuță 3, biroul 3).

DISTRIBUIE