×

Anunț cu privire la desfăşurarea probei scrise şi a interviului în cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante de: specialist principal jurist din cadrul Direcției pentru protecția drepturilor copilului din sectorul Buiucani (pe o perioadă determinată)

În baza dosarelor examinate şi în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la ocuparea funcţiei publice vacantă prin concurs, aprobat prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 201 din 11 martie 2009, Direcția generală pentru protecţia drepturilor copilului, anunţă desfăşurarea probei scrise şi interviului.

Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacantă de specialist principal jurist în cadrul DPDC Buiucani:

  1. Toderica Serghei;
  2. Chistol Carolina.

Proba scrisă se va desfășura la data de 24.06.2021 cu începere de la orele 13.30, interviul se va desfăşura la data de 24.06.2021, cu începere de la ora 14.30, în incinta Direcţiei generale pentru protecţia drepturilor copilului (mun. Chișinău, str. Alexandru Vlahuță 3, biroul 3).

DISTRIBUIE