×

ANUNŢ privind organizarea consultărilor publice: „Cu privire la modificarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Serviciului de asistenţă parentală profesionistă”

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului a Consiliului municipal Chișinău, organizează, începând cu data de 30 noiembrie 2021, consultări publice cu referire la proiectul: „Cu privire la modificarea în redacție nouă a Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului de asistenţă parentală profesionistă”.

Scopul Serviciului este de a oferi copilului îngrijire într-un mediu familial substitutiv pentru o perioadă determinată de timp.

Propunerile cu privire modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului de asistenţă parentală profesionistă pot fi expediate până pe data de 14 decembrie, la adresa de e-mail: eni.ludmila@pmc.md, persoana de contact: Ludmila Eni, specialist principal în cadrul Direcției îngrijire alternativă și adopție, tel. (022)-24-27-43, Olga Zaharia, șef al Direcției îngrijire alternativă și adopție, tel. (022)-22-71-37.

Anexe:

Regulamentul cu privire la organizarea și funcționarea Serviciului de asistență parentală profesionistă (1)

DISTRIBUIE