×

ANUNŢ privind organizarea consultărilor publice: „Cu privire la modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al serviciului social Casă comunitară „Romanița””

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului a Consiliului municipal Chișinău, organizează, începând cu data de 30 noiembrie 2021, consultări publice cu referire la proiectul: „Cu privire la modificarea în redacție nouă a Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului social Casă comunitară  „Romanița” ”.

Scopul Serviciului este îngrijirea continuă, dezvoltarea aptitudinilor de autoservire şi socializare a beneficiarilor în vederea asigurării acestora cu un mod de viaţă pe cît este posibil apropiat de cel obişnuit comunităţii, pentru a facilita creşterea capacităţii lor de a se (re)integra în familie şi societate.

Propunerile cu privire modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului social Casă comunitară  „Romanița” pot fi expediate până pe data de 14 decembrie, la adresa de e-mail: cristina.vlad@pmc.md, persoana de contact: Cristina Vlad, specialist principal în cadrul Direcției îngrijire alternativă și adopție, tel. (022)-24-27-43, Olga Zaharia, șef al Direcției îngrijire alternativă și adopție, tel. (022)-22-71-37.

Anexe:

Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului social Casa comunitară Romanița

DISTRIBUIE