×

Atelier de lucru cu tema: „Cooperarea intersectorială pentru evaluarea, referirea și asistența copiilor și tinerilor din domeniul protecției sociale”

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului informează că la data de 29.09.2022, în sala de ședințe, s-a desfășurat un atelier de lucru cu tema: „Cooperarea intersectorială pentru evaluarea, referirea și asistența copiilor și tinerilor din domeniul protecției sociale”.

Activitatea a inițiat cu cuvântul de salut al șefului DGPDC, domnul Sergiu Oceretnîi și doamna Irina Calestru, șef adjunct al Direcției. După, doamna Olga Zaharia, șef direcție îngrijire alternative și adopție, a discutat despre referirea și asistența tinerilor din serviciile de plasament, care ating majoratul cu statut determinat.

Totodată, au fost prezentate de către invitați și anumite studii de caz (DGAMS, DPDC de sector, DAS de sector, Serviciul SAP, Serviciul APP și Casa comunitară). Un subiect important a fost cel legat de colaborarea pentru acordarea pachetelor alimentare.

Ședința de lucru s-a încheiat cu o rundă de întrebări și concluziile participanților.

Mulțumim tuturor pentru implicare!

 

DISTRIBUIE