×

Atelier de lucru cu tema: „Rezultatele evaluării corectitudinii instrumentării dosarelor copiilor plasați în Serviciile de îngrijire alternativă efectuată în perioada aprilie-august 2022”

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului informează că la data de 20.10.2022, în sala de ședințe, s-a desfășurat un atelier de lucru cu tema: „Rezultatele evaluării corectitudinii instrumentării dosarelor copiilor plasați în Serviciile de îngrijire alternativă efectuată în perioada aprilie-august 2022”.

Activitatea a inițiat cu cuvântul de salut al șefului DGPDC, domnul Sergiu Oceretnîi și doamna Olga Zaharia, șef DÎAA. După, specialiștii Direcției Îngrijire Alternativă Adopție a DGPDC au prezentat rezultatele evaluării corectitudinii instrumentării dosarelor copiilor plasați în Serviciile de îngrijire alternativă. Cele mai utilizate metode pe parcursul atelierului au fost studiul de caz și dezbaterile. Ședința de lucru s-a încheiat cu o rundă de întrebări, concluziile participanților și înmânarea de certificate.

Mulțumim tuturor pentru implicare!

DISTRIBUIE