×

Atelier de lucru organizat de secția audit intern din cadrul DGPDC

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului informează că astăzi, 28.06.2022, în sala de ședințe, s-a desfășurat un atelier de lucru, organizat de către secția de audit intern. Participanții au fost responsabilii de CIM, șefii de direcții și șefii de subdiviziuni, iar subiectul propus spre discuții:  aspecte teoretice și practice ce țin de documentarea proceselor de bază.

La începutul atelierului de lucru cu un cuvânt de salut a venit șeful DGPDC, domnul Sergiu Oceretnîi, care a menționat că descrierea proceselor de bază trebuie realizată în echipă și că ele determină dacă activitățile de control existente sunt funcționale. De asemenea, să nu uităm că o funcție de audit intern eficace furnizează beneficii incontestabile entităților.

După, domnul Tataru Vasili, auditor intern principal, a prezentat procesele prin prisma cadrului normativ, prevederile SNCI 11, noțiunile generale, tipurile de procese, aspectele ce țin de documentarea proceselor, tehnici de descriere și despre beneficiile, deficiențele, dar și soluțiile în documentarea proceselor de bază.

Mulțumim tuturor pentru implicare!

DISTRIBUIE