×

Buna organizare aduce rezultate bune! Ședința Consiliului de Administrare a DGPDC

Consiliul de administrare a Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului a desfășurat o ședință de lucru, la care a participat și șefa DGPDC, Tatiana Oboroc.

În cadrul întrunirii cu responsabilii subdiviziunilor din cadrul DGPDC au fost abordate mai multe subiecte importante pentru buna coordonare a activității acestora, dar și chestiuni de ordin curent și organizatorice.

S-a discutat despre componența Consiliului de Administrare și numirea secretarului, politica internă privind prevenirea discriminării, hărțuirii sexuale și a violenței în activitatea DGPDC, politica de depunere a petițiilor,  politica de securitate privind protecția datelor cu caracter personal, politica de asigurare a respectării securității și sănătății în muncă în cadrul DGPDC.

Totodată, în cadrul întrunirii au fost abordate și aspecte ce țin de  regulamentul privind supravegherea prin mijloace video în cadrul DGPDC, dar și alte probleme curente.

Astfel de ședințe sunt organizate sistematic cu scop organizatoric pentru buna desfășurare a activității structurilor și serviciilor din cadrul DGPDC.

DISTRIBUIE