×

Cântece, voie bună, activități distractive, dar și practice! Cum se distrează copiii în taberele de zi din Capitală

Cântece, voie bună, activități distractive, dar și practice! Așa se distrează copiii în taberele de zi deschise în perioada verii în Capitală.

La CCCT, ”Evrica „, săptămâna a început cu o activitate interesantă pe tema ,,Stop violență!” care a avut drept scop sensibilizarea și conștientizarea în rândul copiilor a problemei violenței și promovarea valorilor pozitive, precum respectul, toleranța, și empatia în relațiile interumane.

De o adevarată terapie prin artă au avut parte micuții care frecventează CCCT ”Florile dalbe”. Conlucrarea cu personalități marcante din țară, artiști, oameni de cultură, constituie un element primordial de promovare a imaginii centrelor comunitare și a Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului.

Maestrul Ricky Ardezianu le-a adus o adevărată sărbătoare copiilor de la Centrul ”Florile dalbe”. O prietenie de neuitat pe strune de chitară, iar micuții au fost încântați.

Fericirea este în zâmbetul copiilor, iar aceștia sunt singurii de la care putem învăța cum să fim fericiți fără motiv.
Astfel, micuții de la ”Florile Dalbe” își petrec cllipele de odihnă și relaxare în sânul naturii.

Iar picii de la CCCT ” Viitorul ” au avut parte de o lecție divină. Educatorii lor le cultivă non-violența prin credință: ”Credința-n Dumnezeu și credinta-n ființa umană.” ( G.Mahatma)

Și picii care frecventează Centrul de Zi pentru copii în situație de risc și cei de la CCCT „Creativ” s-au distrat din plin și s-au bucurat nespus de mult de prezența animatorilor, care le-au făcut ziua mai colorată și mai frumoasă.

Gestul frumos a venit din partea Organizației Obștești ”Inimă de mamă”, care au decis să aducă un strop de bucurie acestora. Mai exact, este vorba de o activitate de binefacere venită din partea reprezentanților acestei organizații, care le-au creat picilor dispoziție pe cinste alături de animatorii cu care au venit, iar la final, copiii au primit dulciuri, sucuri și baloane.

”Este o activitate nouă pentru noi, dar nu suntem la prima experiență! Am ales să venim la acești pici, întrucât unul dintre obiectivele organizației noastre este acordarea sprijinului și ajutorului necesar copiilor aflați în situații de risc, dar și al familiilor social-vulnerabile. Ne pare bine că am putut să le oferim clipe frumoase!”, ne-au comunicat reprezentanții Asociației Obștești ”Inimă de mamă”.

Cei mici au apreciat gestul și au fost încântați!

Vedeți mai jos imagini emoționante care vorbesc de la sine.

Vacanța este în toi, iar specialiștii din cadrul centrelor comunitare fac totul ca micuții să se simtă bine și să se bucure din plin de cea mai frumoasă perioadă din an.

 

 

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIE