×

Consultări publice „Cu privire la modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului social ,,Echipa mobilă” .

ANUNŢ privind organizarea consultărilor publice „Cu privire la modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului social ,,Echipa mobilă” .

Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului a Consiliului municipal Chișinău, organizează, începând cu data de 06 mai 2022, consultări publice pe marginea proiectului ,,Cu privire la modificarea în redacție nouă a Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului social ,,Echipa mobilă”  ”.

Scopul proiectului: este îmbunătățirea calității vieții copilului și familiei acestuia prin servicii de consiliere, capacitare, recuperare și reabilitarea psihosocială, în vederea creșterii gradului de autonomie personală, de prevenire a instituționalizării și incluziune socială.

Recomandările pe marginea Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului social ,,Echipa mobilă”   pot fi expediate până pe data de 19 mai, la adresa de e-mail: ana.burciu@pmc.md, persoana de contact: Ana Burciu specialist principal secția prevenirea separării de familie, Anna Bezobrazova șef secție prevenirea separării de familie, tel. (022) 022.22.61.00.

Anexe: Regulamentul de organizare și funcționare al Serviciului social ,,Echipa mobilă”

Regulament Echipa Mobilă 

DISTRIBUIE