×

Continuă dezvoltarea serviciului social „Locuința Socială Asistată” în municipiul Chișinău

De curând, cu suportul UNICEF Moldova, pe perioada aflării în serviciul social „Locuință Socială Asistată” în municipiul Chișinău, tinerii beneficiază de bunuri de primă necesitate, mărfuri de uz casnic și gospodăresc, produse de îngrijire personală, birotică, materiale didactice pentru procesul de studiu specializat, spațiu modern de găzduire temporară, alimentație zilnică prin deținerea cardurilor alimentare gratuit.

☑Serviciul social „Locuință socială asistată” este amenajat în corespundere cu necesitățile individuale ale beneficiarilor și asigură un mediu apropiat celui familial. În acest context, ne dorim să ajutăm cât mai mulți tineri.

 

👇👇👇👇👇

Reamintim că în municipiul Chișinău funcționează două locuințe sociale asistate, care au capacitatea de a găzdui 12 copii din comunitate.

Acțiunile se desfășoară în cadrul Memorandumului de înțelegere încheiat între Primăria Chișinău și UNICEF Moldova, care prevede acordarea asistenței tehnice pentru realizarea drepturilor copiilor și adolescenților din municipiul Chișinău.

DISTRIBUIE