×

Copilul este o minune, indiferent de gen, religie sau problema de sănătate cu care s-a născut

Copilul este o minune, indiferent de gen, religie sau problema de sănătate cu care s-a născut. Dizabilitatea face parte din existenţa umană, fiind o latură a dimensiunii universale a umanităţii. Ea este cea mai puternică provocare în acceptarea diversităţii, pentru că limitele sale sunt foarte fluide.
În categoria persoanelor cu dizabilităţi poate intra oricine, în orice moment, ca urmare a unor împrejurări nefericite (boli, accidente) şi există opinia că segmentul de populaţie marcat de dizabilităţi este potenţial în creştere.
Serviciul Social Centrul pentru reabilitarea copiilor cu dizabilități „Atenție„ prestează servicii cu  instruire individuală și în grup, ocupații logopedice, diverse terapii ocupaționale cum ar fi: cognitivă, ludoterapie, meloterapie, khinetoterapie, ergoterapie şi asistenţă medicală de prima urgenta. Punem accentul  pe integrarea socială axată pe dezvoltarea aptitudinilor de: mișcare, comunicare, orientare în spaţiu, autonomie personală, precum şi consultarea părinţilor.

DISTRIBUIE