×

Deschiderea oficială a sezonului de odihnă în Tabăra „Poienița veselă”

Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului informează că la data de 13 iunie 2021, șeful interimar al DGPDC, Sergiu Oceretnîi și șeful Direcției Cultură, Valentina Volontir, au efectuat o vizită de lucru la Tabăra de odihnă „Poienița veselă”, cu scopul de a evalua desfășurarea repetițiilor pentru deschiderea oficială a sezonului de odihnă în tabără, care va avea loc pe data de 14 iunie, ora 17.00.

În cadrul vizitei, șefii au făcut cunoștință cu condițiile de trai a copiilor, activitățiile organizate, ulterior au împărțit cadouri fiecărui copil.

Menționăm, că 118 copii rămași fără ocrotire părintească, dintre care 41 beneficiari ai Gimnaziului-internat nr. 3, și-au început vacanța de vară asanați în primul tur al Taberei de odihnă „Poienița veselă” pe data de 8 iunie 2021.

Organizarea întremării și odihnei de vară a copiilor în sezonul estival 2021, se organizează sub patronajul Primarului General al municipiului Chișinău, Ion CEBAN, în temeiul Dispoziției nr. 268-d din 28 mai 2021 și a Instrucțiunii cu privire la organizarea odihnei, recreerii și întremării copiilor copiilor și adolescenților în perioada vacanței de vară a anului de studii 2020-2021.

DISTRIBUIE