×

DGPDC susține creșterea profesională a tuturor specialiștilor

Un bagaj de cunoștințe valoroase și diplome! Asta au reușit să acumuleze specialiștii Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului care au luat parte la un curs extrem de util pentru ei.

Echipele de specialiști din cadrul Serviciilor Sociale specializate în munca cu copiii cu dizabilități, care au participat, în perioada 20-22 septembrie, la cursul de instruire „Lucrul cu copiii cu Tulburare din Spectrul Autism” și au căpătat cunoștințe utile, urmează acum să le aplice în practică. Copiii cu necesități speciale au nevoie de ajutor, iată de ce persoanele care lucrează cu ei necesită instruire corespunzătoare. Astfel, timp de două zile, cei doi traineri Katryn Harrel Jones și Sharon Rose au împărtășit specialiștilor experiența lor în acest domeniu.

La finalul cursului, Tatiana Oboroc, șefa DGPDC, a mulțumit trainerilor și a înmânat diplome participanților. În context, Tatiana Oboroc a menționat că direcția pe care o conduce susține creșterea profesională a tuturor specialiștilor întru binele copiilor cu necesități speciale care au nevoie de ajutorul specialiștilor.

Tot astăzi, cei doi traineri supervizează activitățile din cadrul serviciilor a căror reprezentanți au participant la instruire.

 

 

DISTRIBUIE