×

Echipa Centrului de reabilitare pentru copii cu dizabilități „Atenție”, tradițional la 1 decembrie organizează Inaugurarea Pomului de Crăciun

   În zilele noastre, împodobirea pomului de Crăciun a devenit una dintre cele mai iubite datini atât pentru copii, cât și pentru maturi.
În epoca modernă, bradul de Crăciun a devenit Centrul vieții familiale în perioada sărbătorilor de iarnă. Împodobirea lui este un ritual la care participă toată familia, în jurul lui se cântă colinde, sub el se așază darurile pentru cei dragi. A devenit un obicei respectat în întreaga lume ca de Crăciun să dăruiești, să fii mai bun și mai tolerant. Bucuria de a trăi este mai intensă, lumea întreagă este mai senină, mai înțelegătoare. Este ceea ce se numește „spiritul Crăciunului”.
   Pe această cale, Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului mulțumește echipei Centrului de reabilitare pentru copii cu dizabilități „Atenție”, care tradițional la 1 decembrie organizează Inaugurarea Pomului de Crăciun. Aceasta este una dintre marile surprize așteptate cu nerăbdare de copilașii din fotografii.
Cu acest prilej vă urăm și noi sănătate, emoții pozitive și liniște sufletească. Nu uitați că în timpul iernii se întâmplă minuni.
Dar voi ați reușit să împodobiți bradul?
 
DISTRIBUIE