×

Eveniment cu genericul: „Din inimă pentru familii”

        Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului (DGPDC) informează că vineri, 13 mai 2022, ora 16:00, în incinta sălii Preturii din sectorul Centru, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, a avut loc, unde au fost înmânate 200 de pachete alimentare.
La eveniment au fost invitate familiile cu 3 și mai mulți copii din evidența Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului.
Evenimentul s-a desfășurat sub egida Primăriei municipiului Chișinău, cu susținerea Agenției Turce de Cooperare și Coordonare în Republica Moldova (TIKA).
Primarul General de Chișinău, domnul Ion Ceban, a menționat că este de admirat că în Chișinău și în întreaga țară avem familii demne de toată aprecierea. Familii cinstite, muncitoare, care cresc și educă adevărați cetățeni, care mai târziu ne duc faima în întreaga lume prin talentele lor și că municipalitatea depune eforturi în vederea creşterii calităţii vieţii familiilor.
Șeful Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, domnul Sergiu Oceretnîi, a venit de asemenea cu un mesaj de felicitare către toate familiile, subliniind faptul că familia reprezintă instituția fundamentală a societății și că suntem datori să asigurăm familiilor protecție și sprijin.
Reamintim că pachetele oferite reprezintă o contribuție semnificativă pentru familiile prezente mai ales în această perioadă dificilă și mulțumim tuturor pentru implicare.
DISTRIBUIE