×

Excursii captivante pentru copii în plină vacanță! Vizită interesantă la ferma de bovine și bivolițe din Ialoveni

Vacanța este în toi, iar picii din centrele de zi și taberele de vară din Capitală continuă să-și petreacă frumos timpul cu diverse artivități interesante.

De o excursie cu adevărat interesantă au avut parte, zilele trecute, micuții din cadrul Complexului de servicii sociale pentru copii în situație de stradă, împreună cu beneficiarii Serviciului social Centrul de zi pentru copii cu boli rare și autism ”Fluturele Albastru”. Aceștia au vizitat ferma de bovine și bivolițe a întreprinderii „Neolacta” S.R.L din Horești, raionul Ialoveni.

Gazdele au fost primitoare și binevoitoare cu cei mici. Aceștia au făcut cunoștință cu animalele, au aflat informații despre cum se face o afacere în mediul rural în domeniul zootehniei, cum sunt crescute și îngrijite aceste animale nobile, dar și ce beneficiile aduc sănătății produsele lactate obținute de la bovine, în special pentru copii.

Micuții au primit o doză de energie pozitivă și au rămas încântați de cele văzute, unde mai pui că la final au avut parte și de o degustare pe cinste. Toți au fost serviți cu câte un păhar de lapte natural și biscuiți.

Aducem mulțumiri administratorului Ion Popescu, care a facilitat accesul gratuit pentru copii.

 

 

DISTRIBUIE