×

Fetița care nu poate fi îmbrățișată. Micuța trece prin chinuri groaznice de fiecare dată când cineva o atinge din cauza unei afecțiuni rare

O fetiță în vârstă de doar 10 ani suferă de o tulburare de durere cronică atât de gravă încât chiar și o îmbrățișare din partea părinților îi provoacă dureri îngrozitoare, dacă se mișcă sau dacă îi sunt atinse picioarele.

Părinții ei trăiesc o dramă deoarece simt că sunt puși într-o situație în care nu-și pot ajuta copilul cu nimic, conform 9now.nine.

„Este cea mai dureroasă afecțiune cunoscută de omenire”, a declarat Emma Macey, mama fetiței, din Melbourne.

Afecțiunea lui Bella s-a declanșat în timpul unei vacanțe de familie în Fiji, când o bășică de pe piciorul ei s-a infectat.

 

„E totul foarte puternic, mă ustură, mă furnică. Sunt tot felul de dureri diferite despre care nu știam că sunt posibile”, a spus fetița.

Micuța suferă de o afecțiune numită sindromul durerii regionale complexe (CRPS).

„Acest lucru s-a transformat în ceva prin care nu ți-ai putea imagina că vei trece”, a declarat Chris, tatăl fetei.

Afecțiunea este aleatorie și inexplicabilă. Până în prezent, nu se cunoaște niciun leac.

Medicul ei a spus că este o afecțiune îngrozitoare care provoacă dureri mai mari decâte cele de la naștere. Ea este cel mai mare specialist mondial în patologie.

„Procesul nostru de tratament este foarte amplu. Acesta constă în reabilitarea sistemului nervos central și în eliminarea barierelor, astfel încât organismul să se poată vindeca din interior, începând cu sistemul nervos central”, a spus ea.

Bella, cândva sportivă, nu mai poate merge, alerga sau face orice ar fi putut face în mod normal. Chiar și atingerea apei îi provoacă durere.

Părinții ei au au spus că, văzând cât de multă durere are fiica lor, li se rupe inima și că se simt neputincioși.

„Vreau doar să o îmbrățișez, dar nu pot, pentru că dacă o ating, îi provoc durere „, a spus mama ei.

Fetița ia 18 medicamente diferite pentru afecțiunea ei, dar până acum nimic nu a ajutat-o cu durerea. De curând, ea a fost acceptată la o clinică din SUA, ceea ce îi dă speranțe, dar și emoții familiei.

Oferiți-le îmbrățișări copiilor dv., atât timp cât o puteți face.

sursa: www.stirileprotv.ro

DISTRIBUIE