×

Gest emoționant pentru micuții cu dizabilități din Capitală! Un grup de voluntari din Italia au bătut cale lungă ca să le vină în ajutor

Gest emoționant pentru micuții cu dizabilități din Capitală! Un grup de voluntari din Italia au bătut cale lungă și au venit tocmai la Chișinău ca să le facă o bucurie și să le fie alături pentru o perioadă.

Voluntari italieni și-au expirimat intenția de a-i ajuta pe micuți care se confruntă cu diverse probleme ce le îngreunează viața, din care cauză se descurcă mai greu.

Aceștia au avut o întâlnire cu Tatiana Oboroc, șefa Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copiilor, care s-a arătat deschisă pentru această colaborare și a apreciat gestul emoționant al tinerilor care au bătut cale lungă pentru a fi alături de copiii din Chișinău.

 

Chiar a doua zi, voluntarii veniți din Italia s-au pus pe treabă.

„Bambini buongiorno”, așa a început activitatea zilei de ieri, 04 iulie, la taberele de vară din cadrul Centrelor Comunitare din sectorul Centru, care au fost vizitate de voluntarii sosiți din această ţară cu o cultură bogată.
Copiii s-au distrat cu animatorii, au învățat jocuri noi și i-au îndemnat să mai vină în vizită.
Voluntarii italieni se vor la noi în țară timp de o lună.
Multumiri Primăriei Chișinău pentru implicare!
DISTRIBUIE