×

Încă un incident grav! Un copil de 2 ani a ajuns la spital cu arsuri după ce părinții și-au lăsat cei 3 micuți fără supraveghere și au plecat pe imaș

Incidentele grave cu implicarea copiilor nu contenesc! Încă unul s-a produs în acest weekend. Un copil de 2 ani a ajuns la spital cu arsuri grave după ce părinții și-au lăsat micuții fără supraveghere și au plecat pe imaș. Nenorocirea a avut loc în curtea unei case din raionul Fălești.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a produs în timp ce părinții au plecat pe imaş, lăsând în curtea casei pe cei trei copii de 10, 6 și 2 ani. În acest răstimp, minorii au luat o sticlă cu combustibil ca să stropească un roi de albine. Unul dintre ei a aprins un chibrit şi a aruncat în direcţia albinelor, focul izbucnind lângă copilul de 2 ani.

Părinții s-au întors și i-au acordat ajutor apelând serviciul medical.

Minorul a fost transportat de urgență la spital cu arsuri de gradul II și III.

O tragedie s-a produs în seara zilei de vineri, 28 iulie, după ce patru copii din Edineț s-au jucat cu chibriturile și au dat foc la un stog de fân. Unul dintre ei, un micuț de trei ani, a fost găsit carbonizat după ce pompierii au stins focul.

În acest context, venim în mod REPETAT cu îndemnul de a nu vă lăsa copiii fără supraveghere!!!

Explicați-le minorilor despre pericolele la care se expun când se joacă cu focul!!! Copiii sunt în vacanță, iar din motiv că sunt lăsați de capul lor, sunt tentați să experimenteze fel de fel de situații. Este complicat să fii mereu în preajma lor, de aceea comunicați, în special cu cei mai mari, despre ce nu ar trebui să facă.

DISTRIBUIE