×

Instruirea continuăcu tematica: „Intervenția relațională bazată pe încredere, exercitarea teoretică și practică (TBRI)”

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului informează că la data de 16.06.2022, în incinta Centrului regional „Renașterea”, s-a desfășurat instruirea continuă pentru asistenții parentali profesioniști, părinții educatori și specialiștii din cadrul Serviciului de asistență parentală profesionistă, cu tematica: „Intervenția relațională bazată pe încredere, exercitarea teoretică și practică (TBRI)”.
TBRI este o intervenție bazată pe atașament, informată pe traume, care este concepută pentru a satisface nevoile complexe ale copiilor vulnerabili. TBRI folosește principiile de abilitare pentru a răspunde nevoilor fizice, principiile de conectare pentru nevoile de atașament și principiile de corectare pentru dezarmarea comportamentelor bazate pe frică.
Instruirea a fost organizată de către Direcția îngrijire alternativă și adopție din cadrul Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului în parteneriat cu AO Open Gate International Moldova.
Doamna Olga Zaharia, șef Direcția îngrijire alternativă și adopție, din cadrul DGPDC  a înmânat certificate participanților.
Mulțumim tuturor pentru implicare!
DISTRIBUIE