×

Întrevederea doamnei Tatiana Oboroc, șef al Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului și reprezentaților Asociației Obștești „Concordia. Proiecte Sociale”

Astăzi, 16 mai 2023, a avut loc întrevederea doamnei Tatiana Oboroc, șef al Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului și reprezentaților Asociației Obștești „Concordia. Proiecte Sociale” în vederea prelungirii Acordului de colaborare dintre părți și colaborării în promovarea interesului superior a copiilor municipalității.

Scopul parteneriatului se reflectă în asigurarea protecției, promovarea și respectarea drepturilor beneficiarilor la nivel național și local, precum și îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate, prin oferirea pachetelor alimentare și sanitare.

A. O. „Concordia. Proiecte Sociale” a fost înființată în Republica Moldova în anul 2004. Activitatea instituției este dedicată sprijinirii copiilor, tinerilor și familiilor aflate în nevoie, pentru a avea o viață independentă și responsabilă. CONCORDIA Moldova oferă zilnic ajutor și suport în cadrul a 56 de servicii din 46 de localități. Reușind să ajute anual, aproximativ 4000 de beneficiari unici.
Scopul Organizației este îmbunătățirea calităţii vieţii beneficiarilor, asigurarea unei vieţi demne şi a unei bătrâneţi liniştite.

Informații suplimentare: https://www.concordia.md/

⇒ Direcția Îngrijire Alternativă și Adopție (022) 21 26 48

DISTRIBUIE