×

Întrunire online pe platforma zoom cu beneficiarii voluntari ai Centrului de resurse și suport pentru tineri

Astăzi, 3 aprilie 2021, șeful interimar al Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, Sergiu Oceretnîi, a participat la o întrunire online pe platforma zoom cu beneficiarii voluntari ai Centrului de resurse și suport pentru tineri.
În cadrul întrunirii voluntarii au făcut cunoștință unii cu alții, au elaborat un plan de acțiuni după care se vor desfășura activitățile și au discutat despre acțiunile organizate în contextul Zilei Mondiale a Sănătății de pe 7 aprilie 2021.
Întrunirea a avut drept obiectiv încurajarea tinerilor spre participare în planificare și desfășurare de acțiuni, evaluare și luare de decizii.
Alexandra este un voluntar energic, plin de aspirații și gata oricând să își ofere ajutorul, ea a ținut să sublinizeze că: ,,Am plăcerea să fac parte din grupul țintă de voluntari din cadrul Centrului, scopul meu este de a acumula cunoștințe noi, practici noi spre a le transmite semenilor mei, care întîmpină greutăți și au necesitate de un sfat pentru a lua decizii corecte în viata”.
Tudor consideră că: ,,Este necesar să ne implicăm mai mulți în acțiuni de voluntariat, mai ales în situația în care ne confruntăm cu un virus periculos. Vom fi un exemplu pentru colegii noștri care vor prinde la curaj urmându-și propriile vise. Suntem aici pentru a fi o dovadă că totul este posibil. Tot ceea ce contează este atitudinea și dorința de schimbare”.
Dorina este de părere că grupul format reprezintă un exemplu pe care îi va ajuta și pe alți tineri cum să se dezvolte personal, cum să ocolească eșecurile ,,Ne-am adunat cei mai activi dintre toți, suntem siguri că vom face treabă bună. Totul depinde de noi, am toată încrederea că cu maximă implicare împreună vom reuși să schimbăm viața unor tineri”.
Voluntarii s-au implicat activ în completarea planului de acțiuni și sunt entuziasmați de noile activități la care vor participa.
DISTRIBUIE