×

Întrunire organizatorică în teritoriu! Ședință de coordonare a activității Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului, sec. Râșcani, convocată de Tatiana Oboroc, șefa DGPDC

O nouă întrunire organizatorică în teritoriu! Șefa DGPDC, Tatiana Oboroc, a convocat ieri, 18 iulie, o nouă ședință de coordonare, de această dată a activității Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului a sectorului Râșcani. Întrunirea a avut drept scop identificarea dificultăților întâmpinate în cadrul desfășurării activității instituțiilor și serviciilor sociale din cadrul direcției, dar și stabilirea soluțiilor pentru depășirea acestora.

 

În discuții au fost puse subiecte ce țin de organizarea activităților serviciilor, centrelor comunitare și taberelor cu sejur de zi, planificarea și organizarea concediilor angajaților din sector, dar și subiecte ce țin de asigurarea cu echipamente și bază tehnico-materială, dar și crearea condițiilor optime pentru buna desfășurare a activităților instituțiilor.

Tatiana Oboroc a menționat că asemenea ședințe vor fi desfășurate sistematic pentru a fi mai aproape de problemele care apar în activitatea subdiviziunilor și promptitudine în soluționare acestora, dar și pentru a asigura o bună funcționalitate a tuturor serviciilor oferite de municipalitate care sunt dedicate familiilor și copiilor aflați în situații de risc.

Șefa DGPDC a apreciat efortul pedagogilor, dar și a tuturor celor care fac o muncă titanică și se dedică zilnic celor care au nevoie de grijă și protecție și le-a solicitat să respecte prevederile legale în menținerea unei colaborări active cu toate instituțiile interesate în promovarea drepturilor copilului.

 

 

DISTRIBUIE