×

Matineul ,,Primăvara a venit – legenda mărțișorului” din cadrul Centrului de reabilitarea socială a copiilor ,,Casa Gavroche”

La 10 martie 2023, șeful adjunct-interimar al Direcției generale, doamna Irina Calestru și șef Direcție Îngrijire Alternativă și Adopție, doamna Olga Zaharia au participat la matineul cu tematica  ,,Primăvara a venit – legenda mărțișorului” din cadrul Centrului de reabilitarea socială a copiilor ,,Casa Gavroche”.


Copii sunt ca și anotimpul primăvara, la fel de gingași și plini de viață. Copii sunt florile societății, care ca și primăvara, aduc bucurie și bunătate în viața fiecărui dintre noi și ne readuc pe tărâmul copilăriei.

Copii din cadrul Centrului de reabilitarea socială a copiilor ,,Casa Gavroche” au organizat împreună cu angajații centrului un matineu dedicat anotimpului învierii.

Matineul a răsunat de piese muzicale, dansuri și numere artistice pregătite de copilași. Talentul și creativitatea copiilor a cucerit inimile  invitaților din cadrul Direcției generale.

Alături de copii, primăvara împarte mai multe raze de lumină și căldură, astfel întâmpinăm cu toții împreună verdeața, mireasma florilor și cântul păsărilor, purtând simbolul național Mărțișorul.


Direcția Îngrijire Alternativă și Adopție, 022 21 26 48

 

DISTRIBUIE