×

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesionale a psihologului

Cu prilejul Zilei profesionale a psihologului, marcată anual la 22 octombrie, Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului adresează sincere felicitări cu urări de bine psihologilor din sistemul de protecție a drepturilor copilului.

Acest eveniment conturează activitatea complexă a psihologilor în soluționarea problemelor cu care se confruntă beneficiarii din grupurile vulnerabile, conștientizarea și susținerea împotriva stigmatizării sociale.

Având în vedere că ne aflăm într-o perioadă dificilă, cu multe provocări, ajutorul Dvs. este indispensabil pentru sănătatea mintală a fiecăruia și vă suntem recunoscători pentru spiritul echilibrat în situații de criză și dăruirea cu care vă onorați atribuțiile de serviciu.

Prin activitatea Dvs, contribuiți la consolidarea relațiilor interpersonale, fiind primii la apel atunci când este vorba despre susținerea și incluziunea eficientă, școlară şi socială, a copilului aflat în dificultate.

Vă dorim să aveți parte de apreciere și respect, recunoștință din partea beneficiarilor, de pace și armonie în familiile Dumneavoastră.

Cu respect,
Șef al Direcției
Sergiu OCERETNÎI

DISTRIBUIE