×

Mesaj de felicitare cu ocazia zilei profesionale “Ziua funcţionarului public”

Stimaţi reprezentanţi ai serviciului public, stimați colegi,

În numele Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului, dar și al meu personal, Vă transmit sincere felicitări şi urări de sănătate cu ocazia Zilei profesionale a funcţionarului public!

Fie ca această sărbătoare să Vă furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le valorificați cu succes în activităţile cotidiene, să rămâneți a fi deosebit de importanţi pentru societate şi împliniţi ca funcţionari publici, iar munca dumneavoastră să fie recunoscută și apreciată la justa sa valoare.

Dumneavoastră sunteți reprezentantul statului care asigură continuitatea și funcționalitatea instituțiilor statului. Sunteți cei care prin profesionalism, competență și eforturi contribuiți la asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetățenilor.

Să acționăm și mai departe cu dedicație, obiectivitate, fidelitate și profesionalism, întru îndeplinirea misiunii noastre de a proteja interesele cetățenilor Republicii Moldova.

Cu aceste gânduri, stimați colegi, Vă felicit cu prilejul sărbătorii şi vă doresc să vă păstrați perseverența, integritatea și să vă bucurați de succese profesionale.

Cu profund respect,

Valentina VOLONTIR
Șef interimar al DMPDC

DISTRIBUIE