×

Mesajul de felicitare al colectivului Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului cu prilejul zilei de naștere a șefului interimar al DGPDC, Sergiu Oceretnîi

Cu ocazia zilei de naștere a șefului interimar al DGPDC, Sergiu Oceretnîi, angajații îi exprimă fericire și multă sănătate.
Vă dorim înțelepciune pentru a lua deciziile corecte, rezultate frumoase în urma muncii Dvs., să trăiți în armonie, să vă bucurați mereu de tot ce-i mai bun și să rămâneți la fel de energic, plin de scopuri și mereu înconjurat de oameni potriviți.
Fie ca dorințele și aspirațiile cele mai interioare să devină realitate, toate lucrurile bune din viața Dvs. să fie păstrate, iar momentele de bucurie, dragoste și optimism să se îndesească.
Sprijinul dumneavoastră înseamnă mult atât pentru noi, angajații, cât și pentru copiii din evidența DGPDC, astfel activând împreună suntem siguri că vom creea o lume mai bună pentru copii.
Stimate șef interimar, vă mulțumim că ne inspirați întodeauna, să aveți parte de succes în activitate și flux de energie continuă, entuziasm și idei minunate, cât și viață fericită cu zâmbete infinite, dispoziție bună, avuție maximă și sprijin din partea familiei Dvs.
DISTRIBUIE