×

O educaţie care să ne apropie de toți copiii, o educație prin fotografii și film

    Împreună, îi putem ajuta pe copii să viseze, iar pe părinți să prindă încredere. Toți copiii au dreptul la șanse egale, la fericire.

    Vrem să continuăm săptămână de lucru, cu o veste bună, care ne dă curaj că vom putea reuși, împreună cu voi bineînțeles!
    Astăzi specialiștii DGPDC au organizat o nouă întâlnire cu reprezentantul asociației non-guvernamentale Catholic Relief Services – United States Conference of Catholic Bishops, Sucursala Chișinău (CRS), doamna Britton Bucker.
A fost o întâlnire deschisă, în care s-a discutat despre faptul că vin sărbătorile, iar odată cu ele și surprizele pentru copii. Una dintre ele? Să relatăm în imagini și video viața copiilor cu nevoi speciale. Copiii își pot exprima sentimentele prin limbajul corpului, prin comportamentul lor, dar și prin joc.
După cum am spus și mai devreme, fiecare copil, indiferent de problemele sale, are dreptul la educație și fericire. Aceasta încercăm şi noi să facem: O educaţie care să deschidă copilul în faţa noastră şi a celorlalţi. O educaţie care să ne apropie de toți copiii, o educație prin fotografii și film. De ce? Deoarece întreaga noastră viaţa este un film sau o expoziție de fotografii.
Este un proiect minunat și fiți de acord cu noi că toți copii au nevoie de puțin ajutor, puțină speranță și de cineva care să creadă în ei.
Trec anii, dar momentele irepetabile din viața unui copil vor rămâne întipărite pe aceste fotografii și le vor aduce emoții pozitive.
DISTRIBUIE