×

O nouă vizită de evaluare a calității lucrărilor de reparație din Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri „Andrieș”.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului informează că astăzi, 01.08.2022, șeful-adjunct, domnul Gheorghe Gatman, a efectuat o serie de vizite de evaluare a calității lucrărilor de reparație. Unul dintre obiectele vizitate fiind Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri Andrieș.

Menționăm că lucrările de reparație capitală a centrului sus-menționat se află pe ultima sută de metri și sunt executate de Eurogalex Prim SRL, în conformitate cu prevederile proiectului, cu detaliile de execuție, precum și cu normativele, standardele și prescripțiile tehnice. Totodată, vă comunicăm că durata de execuție a lucrărilor contractate este până la 15 august.

Lucrările de reparaţie presupun demontări, schimbarea uşilor, geamurilor, reparația spaţiilor interioare, procurarea de inventar nou şi schimbarea mobilierului.

Centrul comunitar Andrieș este adresat, în primul rând, copiilor în situaţii de risc. În total, la ora actuală în subordinea Direcţiei generale pentru protecţia drepturilor copilului activează 29 de centre comunitare, care au scopul de a facilita dezvoltarea personală şi socială a copiilor pentru a-i ajuta să se integreze în societate. Pentru acești copii sunt organizate diverse activități cultural-educative, cognitive, informative, sunt desfășurate diferite cursuri, ateliere de creație, în cadrul cărora copiii asimilează lucruri noi și utile, precum și confecționează variate obiecte frumoase. Toate aceste servicii sunt oferite GRATUIT pentru copiii și tinerii ce fac parte din categoria de beneficiari.

DISTRIBUIE