×

Oamenii sunt valoarea unei țări

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului mulțumește Primarului General de Chișinău, domnului Ion CEBAN și Viceprimarului de Chișinău, doamnei Angela CUTASEVICI, pentru gândurile bune și felicitările pline de recunoștință aduse echipei de veterani a DGPDC. Astfel, astăzi 30 decembrie 2021, au fost oferite circa 10 coșuri cu bunătăți acestor Oameni care și-au dedicat întreaga viață pentru protejarea drepturilor copiilor și promovarea valorilor în societate.

Dumneavoastră ați fost arheologii care ați săpat, ați căutat și ceea ce e mai scump ați ridicat și ați prețuit: viața copiilor.

De asemenea, echipa de vetereani a DGPDC a avut parte și de o supriză neașteptată, un moment muzical susținut de interpretul și chitaristul Ricky Ardezianu și interpreta de muzică populară, doamna Lilia Focșa.

Cu mesaj de felicitare a venit și domnul Sergiu Oceretnîi, șef al DGPDC, care a menționat că: Nouă nu ne rămâne decât să vă împletim cunune de lauri, pentru implicare, pentru jertfirea de sine, pentru misiunea grea pe care o îndepliniți în această lume: de-a crește oameni educați, demni și iubitori! Oamenii muncitori și dedicați profesiei, trebuie mereu apreciați.

Sărbători fericite la toți!

 

DISTRIBUIE