×

Pe 22 aprilie 2021, se marchează Ziua Pământului, ziua când s-a creat mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător

În acest context, beneficiarii Centrului pentru reabilitare socială a copiilor ,,Casa Gavroche” au desfășurat o activitate instructiv-educativ, unde copiii au fost informați despre efectele negative asupra poluării naturii și protejarea mediului înconjurător.
Marcarea evenimentului are drept scop atragerea atenţiei asupra degradării mediului înconjurător, asupra efectelor poluării şi inițierea acţiunilor pe care fiecare dintre noi le poate întreprinde pentru a ajuta la conservarea naturii.
Anul 2021 ne aduce, însă, o nouă provocare: să sărbătorim Ziua Planetei Pământ de acasă. Este, poate, un moment bun pentru fiecare locuitor al acestei planete de a medita la atitudinea pe care trebuie să o aibă în viitor față de natură și de a se gândi cum poate contribui la protejarea mediului înconjurător. Anul acesta nu putem acționa împreună prin fapte, dar ne putem conecta în mediul online în scopul de a realiza împreună cel mai bun plan de măsuri care să facă posibilă sărbătorirea Planetei Pământ în fiecare zi.
   
DISTRIBUIE