×

Pedagogii din cadrul autorității tutelare Chișinău au primit diplome de gratitudine

Pedagogii din cadrul autorității tutelare Chișinău au primit diplome de gratitudine
Cu prilejul sărbătorii ,,Ziua pedagogului”, marcată în fiecare an pe data de 5 octombrie, Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului a decernat diplome pedagogilor care activează în serviciile sociale din subordinea DGPDC.
Evenimentul constituie un minunat prilej de a exprima recunoștința pedagogilor care își desfășoară activitatea responsabil și cu dăruire, precum și evidențierea eforturilor în educarea copiilor care se află în dificultate.
Viceprimarul municipiului Chișinău pe problemele sociale, Angela Cutasevici, a transmis un mesaj de felicitare pedagogilor, accentuând importanța suportului necondiționat oferit beneficiarilor în situație de risc, care întâmpină impedimente în integrarea în societate dar și în alte aspecte ale vieții.
În context, șeful Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, Sergiu Oceretnîi, a ținut să felicite pedagogii pentru cunoștințele valoroase transmise copiilor în pregătirea acestora pentru viața de adult, având în vedere specificul copiilor pe care îi educă.
Mesaje de felicitare a exprimat și vicepretorul sectorului Centru, Dmitrii Mitioglo, dorindu-le pedagogilor succese în activitatea profesională și beneficiari dornici de a aspira cât mai multe informații.
Evenimentul a fost organizat cu suportul Primarului General al mun. Chișinău în incinta Preturii sectorului Centru, iar cu melodii de felicitare au evaluat artiștii Ricu Vodă și Doinița Gherman.
Menționăm că, în serviciile sociale din cadrul Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului activează în jur de 80 de pedagogi.
DISTRIBUIE