×

Primăria Capitalei, în comun cu angajații DGPDC, alături de oameni în zilele caniculare, la corturile amenajate în oraș

Primăria municipiului Chișinău, în comun cu angajații Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, sunt alături de locuitorii Capitalei, în zilele caniculare, la corturile amenajate pe străzile orașului.

Circa 50 de corturi anticaniculă cu apă potabilă, unele și cu puncte de prim-ajutor medical, au fost amenajate de Primăria municipiului Chișinău în toate sectoarele orașului.

Angajați din cadrul tuturor subdiviziunilor Primăriei, asistă activitatea acestor corturi pentru a diminua riscurile de sănătate pentru locuitorii din municipiu în contextul temperaturilor caniculare și disconfortului termic în zilele toride.
Și reperezentații DGPDC au ieșit în stradă pentru a împărți oamenilor apă potabilă pe timp de caniculă. Cei care au nevoie de îngrijiri sunt conduși spre un medic. Totodată, oamenii sunt informați despre serviciile sociale ale Primăriei și unde se pot adresa pentru a fi ajutați.

Recomandăm populației, mai ales persoanelor vârstnice, copiilor și celor care suferă de maladii cronice, să evite aflarea îndelungată la soare și să consume suficientă apă pentru hidratarea organismului.

DISTRIBUIE