×

Ședință de coordonare a activității Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului a sectorului Buiucani

O nouă întrunire organizatorică în teritoriu! Astăzi, 21 iulie, șefa Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, Tatiana Oboroc, a convocat o ședință de coordonare a activității Direcției de profil din sectorul Buiucani.

La ședința, la care au fost prezenți specialiștii și responsabilii din cadrul Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului din sector, au fost abordate subiecte ce țin de procesul de lucru al sistemului de protecție a copilului din sector, diverse probleme și dificultăți care apar în realizarea activităților cotidiene. 

De asemenea, s-a discutat asupra unor mijlooace noi care pot fi implementate pentru o funcționalitate mai bună a tuturor serviciilor.

Tatiana Oboroc a specificat, în context, că grija față de copii și protecția acestora, conform normelor în vigoare rămân o prioritare pentru municipalitate și a îndemnat responsabilii tuturor serviciilor în domeniu să respecte prevederile legale în interesul superior al copilului. Cât privește problemele curente, șefa DGPDC a dat asigurări că le va evalua și va găsi căi de soluționare.

Întruniri similare au avut loc și cu responsabili din cadrul Direcțiilor pentru Protecția Drepturilor Copilului din sectoarele Centru, Râșcani și Ciocana.

 

 

DISTRIBUIE