×

Ședință de coordonare a activității Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului a sectorului Ciocana, convocată de Tatiana Oboroc, șefa DGPDC

O nouă ședință organizatorică în teritoriu a avut loc și astăzi, 19 iulie. Șefa Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, Tatiana Oboroc, a desfășurat o întrunire de coordonare a activității Direcției de profil a sectorului Ciocana.

În cadrul acesteia au fost abordate chestiuni ce țin de funcționarea centrelor comunitare, a celor de zi pentru copii și familii aflate în situații de risc, dar și a serviciilor sociale în domeniul protecției copilului.

Specialiștii din teritoriu au vorbit despre realizările lor, conform planului de activitate pentru primul semestru al anului, despre problemele și dificultățile pe care le întâmpină în realizarea activităților cotidiene. Aceștia au venit și cu propuneri, dar și sugestii pentru îmbunătățirea activității Direcției și a atinge indicatorii propuși în scopul protecției celor aflați în dificultate sau situații de risc.

În context, Tatiana Oboroc a dat asigurări că va evalua toate problemele abordate în cadrul ședinței și va veni în parte cu soluții concrete, astfel încât prioritar să fie interesul superior al copilului.

Întruniri similare au avut loc, zilele trecute, și cu responsabili din cadrul Direcțiilor pentru Protecția Drepturilor Copilului din sectoarele Centru și Râșcani.

DISTRIBUIE