×

Ședință de lucru cu reprezentanții Asociației Obștești „Concordia. Proiecte Sociale”

Șeful interimar al Direcției reintegrare familială și adopție, Olga Zaharia și pedagogul organizator responsabil de centrele de plasament, Cristina Vlad, au participat la o ședință de lucru cu reprezentanții Asociației Obștești „Concordia. Proiecte Sociale”, care au în subordine un centru de plasament, unde sunt plasați copii din evidența DGPDC.

În cadrul ședinței, angajații DGPDC au discutat cu personalul centrului despre integrarea copiilor plasați în centru, cum se simt fizic și psihologic, întrucât în scurt timp expiră plasamentul copiilor, iar participanții la ședință au abordat și subiectul prelungirii plasamentului.

După ședință, angajații DGPDC au vizitat un alt serviciu prestat de Asociația Obștească „Concordia. Proiecte Sociale” – Centrul de tineret „Casa Ignatius”.

Specialiștii s-au familiarizat cu condițiile de trai a copiilor, aspectul centrului, activitățile desfășurate și altele.

Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului colaborează cu Asociația Obștească „Concordia. Proiecte Sociale” printr-un acord nou de colaborare nr. 147 din 25.02.2021.

DISTRIBUIE