×

Ședință de lucru online cu cu reprezentanții Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC)

Astăzi, șeful interimar al Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, Sergiu Oceretnîi împreună cu specialiștii din cadrul direcției, au participat la o ședință de lucru online cu reprezentanții Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) referitor la reperele parteneriale ale colaborării.
În cadrul ședinței, au fost abordate subiecte ce țin de raportul pentru anul 2020 privind activitatea AO Centrul Național de prevenire a abuzului față de copii în domeniul prevenirii violenței, neglijării, exploatării și traficului față de copii în mun. Chișinău.
Menționăm, că DGPDC colaborează cu CNPAC printr-un memorandum nr. 5/7 din 25.03.2008 cu privire la susținerea proiectului ”Amicul – Centrul de asistență psiho-socială a copilului și familiei”.
Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) este o organizație nonguvernamentală din Republica Moldova care promovează dreptul copiilor la protecție de orice formă de violență, concentrându-și acțiunile spre sensibilizarea și motivarea societății în vederea stopării relelor tratamente față de copii.
DISTRIBUIE