×

Ședință de lucru online cu organizația ,,Terre des hommes”

Astăzi, 7 aprilie 2021, șeful interimar al Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, Sergiu Oceretnîi împreună cu specialiștii din cadrul direcției, au participat la o ședință online organizată de DGPDC în comun cu organizația ,,Terre des hommes”.
În cadrul ședinței au fost puse în discuție direcțiile de conlucrare și colaborare cu ambele părți, precum și încheierea unui nou acord de colaborare.
Organizația Terre des hommes a propus conceptualizarea unui proiect pentru copiii vulnerabili din municipiul Chișinău, parte a unui lot de proiecte a Uniunii Europene, dedicat fuziunii sociale a grupurilor vulnerabile.
Proiectul va fi depus de către organizația respectivă, iar Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului va fi în calitate de partener.
În Republica Moldova Tdh activează începând cu anul 2004 şi este totalmente dedicată întru realizarea drepturilor copilului, fiind un participant indubitabil la îmbunătățirea sistemului de protecție a copilului din ţară. În prezent, activitatea Tdh în Moldova este construită pe trei domenii complementare și caută să dezvolte sinergii între ele, precum și cu alte domenii tematice cheie ale Fundației Terre des hommes.
DISTRIBUIE