×

Ședința de lucru online, pe platforma Zoom, cu Centru Național de Prevenire a Abuzului față de Copii

Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului informează că astăzi, 17.02.2022, s-a desfășurat o ședință de lucru online, pe platforma Zoom, cu Centru Național de Prevenire a Abuzului față de Copii.
Reuniunea a fost deschisă de către doamna Daniela Sîmboteanu, președinte CNPAC și de către domnul Sergiu Oceretnîi, șef al DGPDC. La această etapă a fost prezentată și agenda ședinței.
Doamna Diana Țeberneac, manager centrul Amicul, într-un mod ingenios, a vorbit despre rezultatele activității Centrului de asistență psiho-socială a copilului și familiei Amicul pentru anul 2021. Despre accesul copiilor victime și potențiale victime a VNET la servicii de reabilitare psihologică: constatări și perspective ne-a comunicat doamna Daniela Sîmboteanu, președinte CNPAC. Trebuie de menționat și discuțiile care s-au purtat privind pilotarea serviciului de asistență psiho-socială a copiilor victime și potențiale victime a VNET în municipiului Chișinău, conduse de doamna Oxana Șevcenco, psiholog-supervizor Centrul Amicul.
Ședința de lucru s-a încheiat cu o rundă de întrebări și concluziile participanților.

 

DISTRIBUIE