×

Ședința instructivă cu tematica: „Mecanismul de lucru al serviciului social de sprijin pentru familiile cu copii”

    La data de 19 noiembrie, în sala de ședințe a Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului s-a desfășurat o ședință instructivă cu tematica: „Mecanismul de lucru al serviciului social de sprijin pentru familiile cu copii”, organizată pentru managerii serviciului de sprijin familial din cadrul Direcțiilor de sector și pentru asistenții sociali din cele 18 suburbii ale municipiului Chișinău. Moderator al ședinței a fost doamna Ana Palii, membru al comisiei municipale pentru protecția copilului aflat în dificultate.
Totodată, menționăm că dumneaei este una dintre persoanele care a elaborat ghidul serviciului social de sprijin pentru familiile cu copii.
   În cadrul ședinței s-a revizuit ghidul serviciului social de sprijin pentru familiile cu copii și anume instrumentarea corectă a dosarului de sprijin familial. Dna Ana Palii a prezentat care este procedura de lucru cu beneficiarii serviciului de sprijin familial, a prezentat mai multe exemple pentru instrumentarea corectă a dosarelor.
De către Domnul Sergiu OCERETNÎI, Șeful Direcției au fost transmise mesaje de felicitare către angajații din domeniul protecției copilului, mesaje însoțite cu urări de sănătate și mulțumiri pentru munca responsabilă, devotament și profesionalism în prestarea serviciilor publice de calitate pentru cetățeni.
La final a urmat o rundă de întrebări, răspunsuri și recomandări.
Ședința a durat 2 ore și 30 min.
A fost organizată de către managerul serviciului de sprijin familial dna Curmei Svetlana în conlucrare cu dna Munteanu Doina, șef serviciu ASC.
De asemenea, în cadrul ședinței au fost repartizate pliante ale Serviciului Asistență parentală profesionistă.

DISTRIBUIE