×

Ședință organizatorică de coordonare a activității Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului, sector Botanica

Șefa Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, Tatiana Oboroc, a convocat, la finele săptămânii, o ședință de coordonare a activității Direcției de profil a sectorului Botanica, o întrunire cu scop organizatoric pentru identificarea problemelor și dificultăților cu care se confruntă instituțiile și serviciile sociale din teritoriu.

 

Discuțiile cu specialiștii și responsabilii din cadrul Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului din sector s-au axat pe procesul de lucru al sistemului de protecție a copilului din sector, asigurarea condițiilor optime pentru buna desfășurare a activității tuturor instituțiilor și servicilor oferite de municipalitate în sprijinul copiilor, dar și asupra modalităților de soluționare a problemelor curente.

Tatiana Oboroc a apreciat efortul specialiștilor din teritoriu în scopul asigurării protecției persoanelor aflate în dificultate și a dat asigurări că va spori eficiența coordonării tuturor serviciilor pentru interesul superior al copilului.

Întruniri similare au avut loc și cu responsabili din cadrul Direcțiilor pentru Protecția Drepturilor Copilului din sectoarele Centru, Râșcani, Ciocana și Buiucani.

DISTRIBUIE