×

Șefa DGPDC, Tatiana Oboroc, a convocat o ședință de coordonare a activității Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului, sec. Centru

Șefa DGPDC, Tatiana Oboroc, a convocat astăzi, 17 iulie, în cadrul Preturii Centru, o ședință de coordonare a activității Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului sec. Centru. Întrunirea a avut drept scop identificarea dificultăților întâmpinate în cadrul desfășurării activității instituțiilor și serviciilor sociale din cadrul direcției.

În discuții au fost puse subiecte ce țin de organizarea activităților în taberele de vară aflate în gestiunea direcției, planificarea și organizarea concediilor angajaților din centrele comunitare de pe sector, dar și chestiuni ce țin de asigurarea cu baza tehnico-materială a instituțiilor și crearea condițiilor pentru buna desfășurare a activităților acestora.

 

Totodată, la întrunire s-a discutat și despre realizarea acțiunilor planificate anterior și dificultăți în realizare.

Asemenea ședințe vor deveni o practică pentru conducerea Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, pentru a fi mai aproape de problemele care apar în activitatea subdiviziunilor și necesită soluționare rapidă, dar și pentru a asigura o bună funcționalitate a tuturor serviciilor oferite de municipalitate pentru familii și copii aflați în situații de risc.

În context, Tatiana Oboroc a menționat despre necesitatea abordării profesionale a activității realizate de către servicii, respectării prevederilor legale în vederea protejării copiilor din evidența serviciilor și menținerea unei colaborări active cu toate instituțiile cointeresate în promovarea drepturilor copilului.

 

DISTRIBUIE