×

Șeful DGPDC, Sergiu OCERETNÎI – 20 de ani plini de realizări și succese

  Primarul capitalei, domnul Ion Ceban, în semn de recunoștință și înaltă prețuire a semnat diploma de Merit pentru domnul Sergiu Oceretnîi.
  Viceprimarul municipiului Chișinău, doamna Angela CUTASEVICI, a înmânat astăzi, Șefului DGPDC, domnului Sergiu OCERETNÎI, diplomă de Merit pentru 20 de ani de activitate în domeniul protecției drepturilor copilului.
   Viceprimarul a ținut să-i mulțumească Șefului DGPDC pentru munca plină de abnegație și dedicație: „Noi cunoaștem cât efort depuneți Dumneavoastră și în pofida tuturor greutăților pe care le înfruntați, sunteți gata să oferiți sprijin și consiliere copiilor care necesită susținere. Prin străduință Vă dedicați muncii întru sporirea calității vieții copiilor.” a menționat doamna Angela Cutasevici.
   La aceste cuvinte pline de onestitate, ne alăturăm și noi, colectivul de colaboratori și lucrători din cadrul Direcției și Vă urăm sănătate și noi performanțe în tot ceea ce faceți pentru binele comunității. Să fiți înconjurat întotdeauna de dragostea apropiaților, respectul, fidelitatea colegilor și recunoștința oamenilor, aducând alinare și bucurie multor copii din municipiu.

DISTRIBUIE