×

Șeful Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, Sergiu Oceretnîi a convocat o ședință de supervizare a șefilor din subdiviziuni, managerilor serviciilor sociale/centrelor de plasament

La 10 septembrie 2021, șeful Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, Sergiu Oceretnîi a convocat o ședință online de supervizare a șefilor din subdiviziuni, managerilor serviciilor sociale/centrelor de plasament.
La ședință, șefii și managerii au raportat despre situația la zi în instituțiile în care activează, problemele și dificultățile întâmpinate.
În context, administrația DGPDC a informat șefii despre desfășurarea lucrărilor de reparație în centrele din subordine, noile restricții anunțate de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică, care vor intra în vigoare începând cu 11 septembrie curent și se vor aplica până la data de 30 octombrie 2021 și continuarea procesului de vaccinare.
Concomitent, s-a discutat despre corectitudinea aplicării managementului de caz, evaluarea dosarelor privind situația copiilor din evidența DPDC de sector, centre de plasament și suburbii.
DISTRIBUIE